Om bloggen

Jag testar att dreja
Jag testar att dreja
Välkommen till min blogg! Jag är Karin Ottilia och här bloggar jag om mitt jobb och mitt liv. Jag arbetar som inredningsdesigner i Malmö och försöker för närvarande att få ut mitt namn på den svenska marknaden. Det är nämligen så att jag har dansk bakgrund och jag har bott och arbetat i Danmark länge. Danmark är det land som jag räknar som mitt hem eftersom jag föddes där, men mina föräldrar skiljde sig när jag var ung och jag växte upp med en förälder på var sida av sundet. Sverige är därför inte främmande för mig, men eftersom jag har byggt upp min karriär i Danmark är jag nu inne på nya territorium vad gäller arbete.

I Danmark är jag relativt stor, men här i Sverige är jag fortfarande ganska okänd, och i min bransch gäller det att vara tuff och visa framfötterna för att komma någon vart. Man måste helt enkelt kämpa, och ibland kan det vara lite tufft att nästan behöva börja om från början. Visst har jag en del kontakter och det är en stor fördel att jag känner till Sverige väl och kan språket flytande, men det är skillnad på att kunna försörja sig och att verkligen lyckas. Jag drömmer alltid stort och siktar mot stjärnorna, och eftersom jag har lyckats göra mig ett namn i Danmark är jag säker på att jag kommer att klara av det i Sverige också. Något annat finns inte i min värld!

Som ni kanske förstår kan mitt liv vara ganska hektiskt ibland, och därför kände jag att jag ville starta en blogg där jag kan skriva av mig om arbete och annat som händer i min karriär och mitt liv. Bloggen representerar mig som privatperson och har inget med mitt företag att göra, men visst blir det automatiskt så att dessa vävs ihop till viss del. Välkommen att följa min resa!