Inredning är livsnödvändigt

Inredningsdesigner säger en del ibland lite elakt är ett onödigt yrke, ett ”lyxyrke”. Jag håller givetvis inte med men jag förstår varför en del säger så. Inredning behöver man inte vara rik för att intressera sig för, inte alls. Men att anlita en inredningsdesigner? Det gör väl knappast den som är fattig? Är det inte mest någonting för de som har mer pengar än smak? Min åsikt är att bra inredning definitivt är mer än lyx utan tvärtom ett krav för att man ska kunna trivas med sitt liv.

Sedan finns det de som jobbar så mycket att de inte har all den tid som de behöver för att lägga ner på sitt hem, eller så saknar de helt enkelt förmåga att förverkliga sina idéer – de vet ungefär hur de vill att slutresultatet ska kännas, men kan inte riktigt visualisera det. Det är där jag kommer in, förutom att jag också designar olika föremål utifrån kundernas önskemål – önskemål som jag alltså ska försöka förstå när de knappt ens gör det själva!

Dålig inredning gör dig olycklig

Jag överdriver inte när jag säger att en bra inredning är ett krav för att man ska kunna må bra och vara lycklig. Det är väl egentligen ganska så självklart att om man inte trivs med sitt boende så är det helt enkelt inte möjligt att må riktigt bra? Den miljö vi vistas i, vare sig det gäller vårt hem eller vårt jobb, påverkar mer än vi tror. Därför tycker jag att det är viktigt att ta tag i en inredning man vantrivs med så fort som möjligt.

Som exempel kan jag nämna bloggerskan Mammasvardag som i detta inlägg berättar om hur mycket hon vantrivdes i sitt kök, helt enkelt för att hon var ytterst missnöjd med en viktig inredningsdetalj, bordet. Hon skriver hur hon helt enkelt hatade att vistas i köket. Man kan ju tänka sig att matlagningen kanske inte blev den absolut bästa som ett resultat… Det är viktigt att trivas i sitt kök, tro mig!

Inredning är billigt!

Jag har redan hävdat att inredning som man trivs med inte behöver vara dyrt utan tvärtom kan vara riktigt, riktigt billigt. Det gäller bara att ha lite fantasi och se de möjligheter som finns. Okej, det kanske inte alltid är det enklaste, men det går faktiskt att träna upp, någonting som jag själv har gjort. Det gäller bara att tänka inredning ofta och mycket och ställa sig frågor som ”kan den där grejen användas på något roligt och/eller spännande sätt?”.

Jag tänkte här länka till en annan text. Det är Jönköpings-Posten som skrivit en artikel om artonåriga Ebba Sahlin som har ett brinnande intresse för inredning. Artikeln handlar mycket om att inredning som man trivs med inte behöver vara dyr, och Sahlin visar dessutom prov på spännande kvalitet, där hon bland annat tillverkat sin egen köksbänk med hjälp av hönsnät och betong! Titeln på artikeln är också mycket träffande: ”För Ebba är inredning ett sätt att må bra”. Men inte bara för Ebba. För alla!

0 thoughts on “Inredning är livsnödvändigt

 1. Map of missouri and surrounding states + Video
  Map of missouri and surrounding states Map of missouri and surrounding states Map of missouri and surrounding states A. Meeting of the Great Rivers Scenic Byway: Illinois counties of Calhoun, Jersey, and Madison. B. French Colonial Country: Illinois counties of St. Clair, Monroe, and Randolph, Ste. Genevieve County, Missouri. C. Meeting the Missouri: St. Charles County, Missouri. D. Riverboat Country: Missouri counties of Pike, Ralls, and southern Marion. A Location Guide for Rockhounds, (PDF) Collected by Robert C. Beste, PG, St. Louis, Missouri: Hobbitt Press, 2nd ed., December 1996, 148 pp. (Includes chapters on “Mineral Locations by State,” “Appendix and …
  The post Map of missouri and surrounding states + Video appeared first on Finance USA.

  Quote News

 2. Covered California
  San diego hotels near airport / Video
  Hotels Near San Diego Airport – SAN Airport Hotels San diego hotels near airport San Diego Airport Hotels San Diego International Airport: 3225 N Harbor Dr, San Diego, CA 92101 Know Before You Go: San Diego International Airport Do you need a little bit of stress relief? Be on the lookout for a friendly pup to pet. Ready, Pet, Go is a program that aims to enhance the passenger experience by looking for passengers who would like to interact with the dogs. Each dog interacts with nearly 200 passengers during their 2 hour shifts! Hungry? Try a made-to-order burger at …
  The post San diego hotels near airport / Video appeared first on Auto&Car.

  Indiana Finance

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *